TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulüp Stadyum ve Amatör İşler Sorumlusu Köksal Sadıklar, biletleri tükenen Napoli maçına ilişkin "Taraftarlarımızın mağdur olmamaları için karaborsa bilet satışı yapan kişi ve internet sitelerine rağbet etmesin" ifadesini kullandı.

Köksal Sadıklar, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, 19 Şubat Perşembe günü sahasında Napoli ile yapacağı maçın biletlerinin tükendiğine işaret etti.

Bordo-mavili taraftarların söz konusu müsabakayı uygun fiyata izleyebilmesi için yönetim kurulu olarak bilet fiyatlarını düşük tuttuklarını belirten Sadıklar, şunları kaydetti:

"Bazı internet siteleri, kişilerin TC kimlik numaralarına düzenlenmiş bu biletleri yüksek fiyatlara karaborsa dediğimiz yöntemle satmakta. Bu yolla alınan ve başkasının üzerine düzenlenmiş biletle stadyuma girmek yasaktır. Bu yöntemle alınan biletler stadyum önünde yapılacak kontroller sonrası iptal edilecektir. Taraftarlarımızın mağdur olmamaları için karaborsa bilet satışı yapan kişi ve internet sitelerine rağbet etmesin."