Manken Deniz Akkaya ile eski sevgilisi Murat Varol'un karşılıklı olan yaralama ve tehdit davası sonuçlandı. Akkaya geçen yıl bir programda Varol’la ilişkisinden bahsedince çift arasında tartışma çıktı.

İddiaya göre Varol, Akkaya’yı tokatlayarak kafasına hoparlör fırlattı ve tehdit etti. Başından yaralanan Akkaya da sevgilisini mesajla tehdit etti. Karşılıklı şikâyetin ardından çift barışınca Varol’un avukatı Hande Var şikâyeti geri aldı. Ancak kamu davası devam etti.


İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen karar duruşmasına Akkaya ve Varol katılamadı. Tarafları avukatları temsil etti. 

Bir önceki mahkemede Varol'un kendisine fırlattığı ses sistemi hoparlörünü delil olarak getireceğini belirten Akkaya'nın avukatı, "Evden taşınma sırasında ses sistemi kayboldu. Bu nedenle resmini veya aslını getiremedik" dedi.

Varol'un avukatı Hande Var ise "Akkaya'nın şikâyetinden vazgeçmesi nedeniyle Varol'un beraatını talep ediyorum" diye konuştu. 

Davayı karara bağlayan mahkeme, Varol hakkında Akkaya'yı ölümle tehdit etme suçundan beraat karar verdi. Silahtan sayılan ses sistemi hoparlörü ile Akkaya'yı yaralama suçundan ise 3 bin lira adli para cezasına çarptırdı. 

Akkaya hakkında ise ölümle tehdit suçundan 2 ay 15 gün hapis cezasına karar veren mahkeme, cezanın bin 500 lira adli para cezasına çevrilmesine hükmetti.