Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bir apartmana girmeye çalışan 3 hırsızlık şüphelisi kadın polis tarafından suçüstü yapılarak yakalandı. Kadınların, çantalarında özel maymuncuk ve tornavida gibi kapıları kolayca açmaya yarayan aletler çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Mersin’in Tarsus ilçesinden, hırsızlık amacıyla Köyceğiz ilçesine gelen ve 20’den fazlası sabıkaları olduğu belirlenen M.K (18), G.Y (39) ve M.K (42) isimli 3 kadın, Yenimahalle’de bir apartmana girdiler. Şüphelenen vatandaşların ihbar etmesiyle adrese giden polis ekipleri, şüpheli kadınlardan birini dışarıda gözcülük yaparken yakaladı. İçeri giren ekipler polisler iki kadını da maymuncukla kapıyı açmaya çalışırken buldu.
Köyceğiz Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 3 kadının çantasından kapıları kolayca açmalarını sağlayan maymuncuk ve tornavida gibi aletler çıktı. Yapılan araştırmada kadınların daha önce de aynı suçtan sabıkalı oldukları ve arandıkları ortaya çıktı. Kadınların Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.