Datçalıların ‘Bizim gız’ diye hitap ettiği AK Parti Muğla 3. sıra milletvekili adayı Elvan Göçer, seçim çalışmalarına memleketinden başladı.
Datça İlçe Başkanlığı önünde kalabalık bir partili gurubu tarafından coşkuyla karşılanan Elvan Göçer, yaptığı açıklamada; “Millet meclisi yenileniyor. 2001 ruhuyla geliyoruz. Sadece Muğla’nın değil, tüm ülke kadınlarımızın vekili ve sözcüsü olacağım. Muğla’nın tek bayan adayıyım. Diğer partilerde kadın aday yok. Ben kadın olarak Datça’nın Meclis’teki sesi olacağım. Ben Muğla’nın ve Muğlalıların, her partilinin vekili olacağım. Bana ‘Hadi gari bizim gız’ dediler. Bende hizmet için yola çıktım. Umarım sizleri mahcup etmem. Hepimize hayırlı olsun diyorum” dedi.
Ak Parti Datça İlçe Başkanı Mehmet Cennet de, “Datça’mızın yetiştirdiği değerli kızımız Elvan Göçer’in adaylığından dolayı çok mutluyuz. Tüm Datça halkı olarak desteğimiz arkasında olacaktır. Biz ona ‘Hadi gari bizim gız yürü’ dedik. O’nu Muğla’nın milletvekili olarak Meclis’te görmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yolu açık olsun diyoruz” dedi.