Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Rus milyarder Abramovich’in Bursaspor’u satın almak istediği yönündeki dedikodulara açıklık getirdi. Kendilerine gelen hiçbir belgenin olmadığını ifade eden Bölükbaşı, “Öyle bir şey yok” dedi. Bölükbaşı, Şenol Güneş’in ‘Messi’yi istiyorum’ talebine ise esprili bir dille cevap vererek, görüşmelere başlandığını söyledi.
İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Bursaspor Kulüp Başkanı Rus milyarder Abramovich’in Bursaspor’u satın almak istediği yönündeki iddialara cevap verdi. Her gün yeni bir haberin çıktığını söyleyen Bölükbaşı, “Şimdi bu nereden çıktı? Öyle bir şey yok” diye konuştu.
Konuya espri ile yaklaşan Bölükbaşı, “Alırsa herhalde ben de başkanlığa devam ederim. Bu konuda elimize ulaşan, kulağımıza gelen bir şey yok. Onun için bir şey söylemem mümkün değil” şeklinde konuştu.
Bölükbaşı, ‘Eğer böyle bir talep gelirse, kararınız ne olur’ sorusunu ise, “Önce bir teklif gelsin, kararımızı sonra verelim” diye cevapladı.
“ŞU ANDA MESSI İLE GÖRÜŞÜYORUZ”
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, “Bizim mali olarak sıkıntılarımız bulunuyor. Tabii ki önceliğimiz oyuncu satmadan takviye yapmak. Amacımız oyuncu alınacaksa bizi bozmasın. Hem borcu arttırmaması hem de oyun kalitemizi etkilememesi lazım. Yoksa teknik adamlar kadrolarında en iyisini görmek ister. Mesela benim için oyuncu söylemiyorsun diyorlar. Tamam söylüyorum, hadi Messi’yi alın. Alabilecek misiniz” şeklindeki açıklamalarını değerlendiren Bölükbaşı, konuya esprili bir dille yaklaştı. Messi ile görüşmelere başlandığını söyleyen Bölükbaşı, “Şu anda Messi ile görüşüyoruz. Hoca bana liste vermedi. Akşama Antalya’da olacağım. Hoca ile oturup konuşacağız. Hoca Messi’yi istiyorsa başım üstüne. Şenol Güneş ne diyorsa o” dedi.
BAŞKAN ANTALYA YOLCUSU
Ara transfer döneminde ismi sık sık anılan genç yetenek Ozan Tufan’ın transferinin hatırlatılması üzerine Bölükbaşı, “Ozanla yüz yüze görüştüm. Bu akşam da Antalya’ya gidiyorum. Hepsini çok özledim. Futbolcular ile aramda güzel bir diyalog var. Sevgi var, saygı var. Herkes ile yüz yüze görüşeceğim” açıklamasında bulundu.
Recep Bölükbaşı’nın bu akşam Antalya’ya giderek teknik heyet ve futbolcular ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Başkan Bölükbaşı ile Şenol Güneş, takımdan ayrılacak ve gelecek oyuncular konusunda bir toplantı yapacak.