Arpaçay 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün İsmail Aytemiz Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği masa tenisi turnuvasından dereceyle döndü.
Üç gün 4 farklı kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda genç yıldızlar seyir kalitesi yüksek ve sergiledikleri başarılı mücadeleleri ile izleyenlere keyifli rakiplerine ise zor anlar yaşattılar. Turnuvalarda; Yıldız Erkekler kategorisinde İl İkinciliği, Yıldız Kızlar kategorisinde İl İkinciliği, Küçük Erkekler kategorisinde İl Üçüncülüğü ve Küçük Kızlar Kategorisinde yine İl Üçüncülüğü elde ederek başarılarının tesadüf olmadığını kanıtlayan genç yıldızlar müsabakalar sonrasında okullarında büyük sevinçle karşılandılar.
Müsabakaları takip eden ve konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kaymakam Faruk Erdem, öğrencilerin merkezi sınavlarda yükselen grafiği ile göstermiş oldukları başarıların yanı sıra düzenlenen sportif aktivitelerde elde ettikleri sevindirici sonuçların öğrencilerin başarılarını taçlandırdığını belirtti.
Erdem, bu tür organizasyonlar sayesinde genç yeteneklerin daha erken yaşlarda tespit edilmesinde önemli yol alındığını kaydetti.
Faruk Erdem, çocukların derslerinin yanında sosyal becerilerinin de ön plana çıkmasında organizasyonların önemli olduğunu, ilçe genelinde düzenledikleri yarışmaların yanı sıra il genelindeki organizasyonlardaki başarıların kendilerini ve öğrencileri mutlu ettiğini, yoğun emek ve disiplinli çalışmalarıyla elde etmiş oldukları haklı başarılardan dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiğini ifade etti.