Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu'nda Bursaspor ile Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmayı başkan Fikret Orman'ın yanı sıra; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da izledi.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde kondisyon ve taktik çalışması şeklinde gerçekleştirilen antrenman, takım halinde ısınma koşusu ile başladı. Koşunun ardından streching ve pas çalışmaları gerçekleştirildi. Dar alanda kontrollü pas, duran top organizasyonları ve taktik çalışmaların ardından çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Çalışmaya rehabilitasyon süreci devam eden Alexander Milosevic ile bugün atroskopi yapılacak olan İsmail Köybaşı, boğaz enfeksiyonu geçiren Mustafa Pektemek, gribal enfeksiyon geçiren Ersan Adem Gülüm, tedavi olan Ramon Motta ve bireysel çalışan Cenk Tosun katılmadı. Daniel Opare ise bugün takımla birlikte antrenmanda yer aldı.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 17.00'de gerçekleştireceği çalışmayla tamamlayacak ve kampa girecek.