Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i tebrik ziyaretleri sürüyor. İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
İlk olarak İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e ziyarette bulunarak tebriklerini iletti. Başkan Çelik’in Büyükşehir Belediyesi’nde başarılı olacağından kuşku duymadığına dikkat çeken Başkan Karayol, "Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Kocasinan Belediyesi’nde kısa sürede ortaya koyduğunız başarılı çalışmaları devam ettirerek, Büyükşehir Belediyesi’ni Özhaseki Başkanımın bıraktığı yerden daha iyi yerlere götüreceğinize hiçbir kuşkumuz yok. Devam eden projelere, önümüzdeki dönemde yenilerini ekleyerek Kayseri’yi daha iyi noktalara taşıyacaksınız. Bizde ilçe belediye başkanları olarak her zaman sizin yanınızdayız. Geçmişteki uyumlu çalışma ortamını devam ettirerek, elimizden gelen katkıyı sağlayacağız" dedi.
Daha sonra KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Çelik, Kayseri’nin marka değerini yükseltecek işler yapmaları gerektiğine vurgu yaparak, "Kayseri, ülkemizin marka şehirlerinden birisi. Her alanda daha iyisini yaparak bu marka değerini yükseltmemiz lazım. Marka değeri yüksek olursa ticaret erbabının malının değeri hem ulusal hem da uluslararası bazda artıyor. Maşallah KTO yönetiminde genç ve dinamik bir kadro var. Bizde de benzer bir kadro yapısı var. Bu kadroları, bu dinamizmi kullanarak Kayseri için 24 saat değil daha fazla, 7 gün değil daha fazla, 365 gün değil daha fazla çalışacağız" diye konuştu.
KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da konuşmasında geçmişte çok başarılı işler yapan Mustafa Çelik’in burada da aynı başarıyı tekrarlayacağından şüphe duymadıklarını ifade ederek, "Kayseri’nin marka şehir olmasında öncülük eden Büyükşehir Belediyemizin bundan sonraki faaliyetlerinde de aynı başarıyla devam edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Daha önceden yaptıklarınız, bundan sonra yapacağınız iyi ve güzel işlerin teminatıdır. Bizim de bu anlamda çalışmalarınıza bir katkımız olursa mutlu oluruz" dedi.
"MÜSİAD BİR OKUL GİBİDİR"
Başkan Çelik daha sonra MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Ziyarette Genç MÜSİAD yöneticileri de hazır bulundu.
Başka Çelik’e ’hayırlı olsun’ demek ve desteklerini sunmak istediklerini belirten MÜSİAD Başkanı Olgunharputlu, "Yeni göreviniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Sizin MÜSİAD’ı kurduğunuz yıllardaki o sinerjiyi, o ivmeyi yakalayarak sizlerden aldığımız bayrağı daha iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz. Bu anlamda eski bir MÜSİAD Başkanı olarak sizden destek ve katkılarınızı bekliyoruz. Biz de MÜSİAD olarak her türlü çalışmada yanınızdayız" dedi.
Başkan Çelik de MÜSİAD’ın bir okul olduğuna vurgu yaparak, "MÜSİAD’ın çok farklı bir özelliği var. MÜSİAD Kayseri’de bir okul gibi oldu. Bir taraftan iş hayatında işadamının önünü açıyorken, ona yeni yol gösterip yeni kapılar açıyorken yani direk iştigal alanında faaliyetler yapıyorken bir taraftan da memleketle ilgili yönetim kaygısı çeken arkadaşlarımızı yetiştiriyor ve bir yerlere gönderiyor. Bu anlamda içinizden biri Kocasinan Belediye Başkanı oldu, yine içinizden biri Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Bu, MÜSİAD içerisinde edindiğimiz, bilgi, tecrübe ve çevrenin katkısıyla oldu. Hep yönetime talip olun, bu memlekete iyi şeyler yapmak için kendinizi hazırlayın" şeklinde konuştu.