Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), () - BURSA Vali Yardımcılığı'na atanan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, kurumlara gönderdiği veda yazısında, Hazreti Muhammed'in soyundan gelen Şeyh Cemaleddin-i Seyyid'in memleketinde görev yaptığını belirtti. Bulgurlu, isimlerini yazdığı iki işadamının memleketinde görev yapmanın onurunu yaşadığını da vurguladı.
Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü kanalıyla dün bir veda mesajı yayınladı. İlçedeki tüm kamu kuruluşları, siyasi partiler, dernekler ve basın organlarına gönderilen yazıda Kaymakam Bulgurlu, şunlara yer verdi:
"28 Haziran 2015 tarihli ve 2015/398 sayılı Müşterek Kararname ile Manavgat Kaymakamlığı görevimden ayrılacak olmam nedeniyle, peygamber efendimizin (SAV) Ehl-i Beyt'inden Seydiler Mahallesi'nde medfun Cemaleddin-i Seyyid-i hazretlerinin verdiği iklim altındaki Manavgat'ımızdan Bursa Vali Yardımcılığı'na tayinim çıktığından görevimi tamamladım. Bu güzel iklim altında ağabeylerim Nasuh Boztepe ve Hüseyin Avşaroglu'nun memleketinde çalışmanın onur ve heyecanıyla hizmet etmeye çalıştım. Hakkınızı helal edin. Allah'a ısmarladık diyorum. Manavgat'ta olduğu gibi Bursa'da da kapım herkese açık olacaktır. Allah'a emanet olun."
Kaymakam Bulgurlu, yayınladığı bu mesajın ardından izne ayrıldı.

FOTOĞRAFLI