Milletvekili seçildiği günden beri çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden sivil toplum örgüt ziyaretlerine devam ediyor.
Bu kapsamda Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneğini ziyaret eden Tekden, dernek başkan ve yöneticileri tarafından sıcak ilgi ile karşılandı. Kayseri İmam Hatip mezunları derneği başkanı Ali Şahan, milletvekilimiz Kemal Tekden’ in ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti dedi. Dernek hakkında bilgiler veren Şahan, derneklerine bağlı yurt ve öğrencilere yapılan yardımları ve sorunları aktardı.
Kayseri İmam hatip mezunları dernek ziyaretinde konuşan Tekden, "Bu gün buraya ziyarete geldik. Kayserimizde yüzlerce sivil toplum kuruluşu var. Hepside gönüllülük esasına göre çalışıyorlar. Bu da kolay değil. Allah hepsinden razı olsun. Bizlere düşen görev sivil toplum örgütlerini elimizden geldiğince desteklemek" dedi.
Tekden, "28 Şubat ta çok sıkıntılar çeken İmam hatipler, artık bu tür sıkıntıların içerisinde değiller. İmam hatiplerden mezun olanlardan kimseye zarar gelmemiştir. Bu tür okulların arttırılması gerekmektedir. Kendi değerlerine sahip insanların yetiştirilmesi için çaba sarf etmemiz bizim borcumuz. Yaptığınız faaliyetler taktire şayan. Bu tür sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerine desteklemek gerekir. Allah sizlerden binlerce razı olsun" ifadelerini kullandı.