FBM Tıp Merkezi, Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler (Deaflympics) Olimpiyat Oyunları’na destek vermek amacıyla merkez binasına giydirme yaptı.

18-30 Temmuz arası Samsun’da düzenlenen ve dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu olan 23. Yaz İşitme Engelliler (Deaflympics) Olimpiyat Oyunları’na destek vermek amacıyla FBM Tıp Merkezi, kendi binasını giydirip ve binanın her bir tarafına, “Samsun’a hoş geldiniz. Olimpiyatlarda tüm sporculara başarılar dileriz. Doç.Dr. Hayati Akbaş” yazılı bez afiş astırdı.

Olimpiyatlara Samsun halkının iyi bir şekilde sahip çıktığını dile getiren FBM Tıp Merkezi Kurucusu Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, “Başta olimpiyatları şehrimize kazandırmada büyük çabaları olan eski Gençlik ve Spor Bakanımız, Samsun Milletvekilimiz Akif Çağatay Kılıç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Türk spor tarihinin ve Deaflympics tarihinin en yüksek katılımlı organizasyonu olan 23 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları muhteşem bir seremoni ile başladı. Eski bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın sayesinde olimpiyat oyunlarına mükemmel bir ev sahipliği yapıyoruz. Ülkemize gelen 6 kıtadan 97 ülkeyi, 3 bin 148 sporcu ve 5 binin üzerindeki katılımcıya başarılar diliyoruz. Ülkemizi temsil edecek olan Türk sporculara da ayrıca başarılar diliyoruz” dedi.