Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, suça sürüklenen, madde bağımlısı çocuk ve gençleri ziyaret ederek, onlarla masa tenisi oynadı.
Aile ve Sosyal Bakanlığı’na bağlı Şahinbey Çocuk Destek Merkezinde kalan, suça karışmış ve madde bağımlısı gençlerle bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çocuklarla yakından ilgilendi. Merkezde kalanlarla sohbet eden ve ihtiyaçlarını soran Başkan Tahmazoğlu, gençlerle langırt, masa tenisi ve bilardo oynadı.
ÇANAKKALE’YE GİDİYORLAR
Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Çocuk Destek Merkezi’ndeki ziyaretinde rehabilite edilen gençlere Çanakkale müjdesini vererek, “Bu yıl Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı olması münasebetiyle 10 bin başarılı öğrencimizi uçakla Çanakkale’ye götürüyoruz. Bu organizasyonda 5 bin 500 öğrencimizin Çanakkale’ye gidişi ve gelişi yapıldı. Şu anda seferlerimiz devam ediyor. Her gün sabah bir uçak kaldırıyoruz. Bu çerçeve de Şahinbey Çocuk Destek Merkezi’nde kalan 30 öğrencimiz var. Bu çocuklarımızın da Çanakkale’ye gitme konusunda bizlerden talepleri oldu. Bizler de inşallah Şahinbey Çocuk Destek Merkezinde kalan çocuklarımızı ve öğretmenlerini Çanakkale’ye götürüp getireceğiz. Gençlerimizi seviyoruz. Onların bu taleplerini de bu vesileyle değerlendirmiş olacağız. Çocuklar Çanakkale’ye gidip geldikten sonra hayatlarında değişim oluyor. Bu geziden sonra çocuklar “vatanımızı milletimizi daha çok sevmeye başladık” diyorlar” dedi.
SOSYAL TESİSLER REHABİLİTASYON SÜRECİNE DESTEK OLUYOR
Merkezdeki rehabilitasyon sürecinde Şahinbey Belediyesi’nin sosyal tesislerinde müzik ve ses eğitim aldıklarını söyleyen gençler de, Başkan Tahmazoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. Sosyal tesislerde aldıkları eğitimin rehabilitasyon sürecine katkı sağladığını söyleyen gençler, Tahmazoğlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Tahmazoğlu, ziyaret sonrasında gençlere futbol topu hediye etti.