Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Alanya Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ile sohbet etti.
Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Sorumlusu Esra Yemez ve Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi Sorumlusu Muazzez Kaya ile birlikte 74 yaşlının kaldığı Alanya Huzurevi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaşlılarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
Huzurevi Müdürü Uğur Özgün’den huzurevinin ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi de alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, huzurevi sakinlerine Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi el sanatları eğitmeni tarafından iş ve uğraş terapisi verileceğini açıkladı. Alanya Huzurevi’nin bahçe düzenlemesini yaparak, yaşlıların kullanması için bahçeye oturma grupları ve kamelya yapılacağını belirten Başkan Yücel, huzurevi sakinlerinin Alanya’nın tarihi mekanlarını gezebilmeleri için de şehir turu düzenleyeceklerini söyledi. Başkan Yücel, belediyenin düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklere huzurevinde kalan yaşlıların da katılabilmesi için her etkinlik tarihinde araç tahsis edileceğini de sözlerine ekledi.