EROĞLU'NA ÖVGÜ 

Kırmızı Beyazlılar'ın sağ kanat oyuncusu Kadeem Harris, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Harris, Teknik Direktör Hüseyin Eroğğlu'nun güzel işler yapmalarına olanak sağlayacağını belirterek, "Çok kaliteli oyuncularımız var. Yeni hocamızın antrenmanlarına ve çalışmalarına bakınca kendimi bu sisteme çok uygun görüyorum ve gelecek vaat ettiğini düşünüyorum. İnşallah, gelecekte çok güzel işler yapmamızda bize olanak sağlayacak" diye konuştu. 

"ŞANSIZ BİR AN..."

Harris, Bandırmaspor maçında kaçırdığı gollün şansızlık olduğuna ve sergilediği performansının daha iyi yapabileceğine değinerek, "Hala tam anlamıyla kendi performansımız gösterdiğimi söyleyemem. Bundan çok daha iyisini yapabileceğimi biliyorum. Bandırmaspor karşısında çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Gol pozisyonu ile ilgili söyleyebileceğim, şanssız bir an oldu benim için. Çünkü biraz daha içeriye doğru girmiş olsaydı top. Gol olacaktı. Ancak olmadı" dedi. 

TARAFTARA ÇAĞRI 

Futbolcu, cumartesi günü sahalarında saat 19.00'da karşı karşıya gelecekleri Gençlerbirliği maçında taraftarın desteğini beklediklerini ve kendini karşılaşma için hazır hissettiğine değinerek, Şunları söyledi: Harris olarak ben, hazırdan daha hazırım. Çok iyi hissediyorum bunu söyleyebilirim. Onun dışında, taraftarımızın bizimle olması bizi desteklemesi bizim için çok önemli. Çünkü onlar bizim sahadaki 12'inci oyuncumuz. Onların desteği ile inşallah güzel bir sonuç alacağız" Esra VURAL Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.