İlkadım Belediyesi ilçede bulunan cadde ve sokaklarda başlattığı asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tok, "Halkımız ister, biz yaparız" dedi.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe bazında başlatılan yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Çiftlik Mahallesi Hakkıbey Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşların istek ve önerilerini de dinledi. 500 metre uzunluğunda ki Hakkıbey Sokak’ta başlatılan çalışmalarda yaklaşık 700 ton sıcak asfalt döküldü. Halkın isteklerine büyük derecede önem verildiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle esnafını ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Ayrıca Çiftlik Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmanın altına imza atan İlkadım Belediye Başkanı ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Çiftlik Mahallesi Muhtarı Fatma Aksoy, “Halkımız ve esnafımızın isteğini geri çevirmeden büyük özveri ile asfalt çalışmalarına mahallemizden start veren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
“ÇİFTLİĞE 700 TON SICAK ASFALT”
Vatandaşların ve esnafın yoğun istek ve talepleri üzerine yaz asfalt çalışmalarının başlangıcını Çiftlik Mahallesi’nden verildiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım Belediyesi olarak yaz sezonun başlaması ile beraber asfalt çalışmalarımıza başlamış olduk. Bütün mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda Çiftlik Mahallesi Hakkıbey Sokak’ta sıcak asfalt çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 500 metre uzunluğundaki caddemizde gerek asfalt gerek kaldırım çalışmaları itina ile yapılıyor. Daha önceki zamanlarda bu caddemize uygulanan parke taş çalışmamız oldukça yıpranmış yolda çukurlar meydana gelmişti. Mahalle sakinlerimiz ve esnafımızın isteği üzerine programa aldığımız sıcak asfalt çalışmamızın startını bu noktadan verdik. Asfalt çalışmalarımızın sadece belirli noktalarda değil ilçe genelinde yapılan program dahiline devam ediyor. İlkadım ilçemizi daha ferah daha yaşanılabilir hale getirmek için gece-gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece Çiftlik Mahallesi Hakkıbey Sokağımıza takriben 700- 800 ton sıcak asfalt dökümü yapılmaktadır” diye konuştu.