Bozok Üniversitesi (BÜ) Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri Yozgat Belediyesi Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği ve Bozok Üniversitesi Müzik ve Sanat Kulübü Korosu Akdağmadeni Meslek Yüksekokulunda konser verdi.
Akdağmadeni MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen konsere Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, Eşi Demet Uçar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Güçlü, Akdağmadeni Belediye Başkan Vekili Ekrem Genç, Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Karacabey, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Şahingöz, İktisadi İdari Birimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Saçmacı, Genel Sekreter Erol Sorucu, Akdağmadeni MYO Müdürü Doç. Dr. Yaşar Ertürk ile öğrenciler katıldı.
Konserde Yozgat türküleri olmak üzere birçok değişik yöreye ait türküleri seslendiren Yozgat Belediyesi Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği ve Bozok Üniversitesi Müzik ve Sanat Kulübü Korosu’na öğrencilerimiz de eşlik etti.
Konserin ardından bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, Yozgat Belediyesi ve Üniversite ortaklığında düzenlenen konserler dizisinin Akdağmadeni Meslek Yüksekokulumuzda büyük ilgi gördüğünü belirterek, “ Bu konserlerle amacımız hem ilçeleri ziyaret etmek, hem de öğrencilerin yoğun ders programından uzaklaşarak moral ve motivasyonlarını artırmaktır. Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerimiz akademik yıl boyunca devam edecektir” dedi.
Konser sonrası Rektör Uçar ve Akdağmadeni MYO Müdürü Doç. Dr. Yaşar Ertürk Koro Şefi Adnan Şahin’e plaket takdim etti.