ESKİŞEHİR'de düzenlenen 'Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü'ne yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
Çeşitli sivil toplum kuruluşları, sendika ve odalar tarafından düzenlenen yürüyüş İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda başladı. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' yazılı pankart açan kalabalık ellerinde Türk Bayraklarıyla Hava Şehitliği'ne doğru yürüyüşe geçti. CHP Milletvekili Utku Çakırözer'in de katıldığı yürüyüşte kalabalık sık sık 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Nu mutlu Türküm diyene', 'Kahrolsun PKK' ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları attı. Kalabalık yürüyerek geldikleri Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunup topluca İstiklal Marşı'nı okudu. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Azmi Kerman kalabalığa hitaben konuşma yaptı. Kerman şöyle konuştu:
"7 Haziran genel seçimlerinde oy kaybeden AKP çözüm sürecinin mimarı olduğunu unutarak kaybettiği oyları kazanmak için kol kola yürüyüp büyüttüğü terör örgütüne karşı mücadele ediyor görüntüsü vermek için Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yeniden operasyon izni vermiş bulunuyor. Bizler Türk ordusunun dün olduğu gibi bugün de bu haklı mücadelesinden başarılı çıkacağına eminiz ve Mehmetçiğimizin yanındayız. Ancak halkımız bu oyunu görmeli, dün teröre karşı mücadele etmeyip onunla kol kola ülkeyi uçuruma sürükleyenleri asla unutmamalı ve önümüzdeki yenilenecek genel seçimlerde bu zihniyeti artık iktidar yapmamalıdır."
Kalabalık daha sonra Hava Şehitliği'ne yürüdü. Şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakan kalabalık dua okuduktan sonra dağıldı.

FOTOĞRAFLI