Ordu’nun Fatsa ilçesinde Kaymakam Mehmet Yapıcı ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) işletmeleri ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.
Ziyarette tek tek işletme sahiplerini ve tekstil çalışanları sohbet eden Kaymakam Mehmet Yapıcı ve FATSO Başkanı Tayfun Karataş, bölgenin gelişmesi ve istihdam için en önemli yer olan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işletmecileri sık sık ziyaret ederek kendilerine her konuda yardımcı olacaklarını belirttiler.
Ziyarette sonrası açıklamalarda bulunan FATSO Başkanı Tayfun Karataş, “İstihdam sayıları ve ihracatları ile ilgili işletmeler bizlere bilgi verdiler. Yaşadığı sıkıntılar ve bizlerden istedikleri talepleri belirttiler. Bizler de bu anlamda sık sık ziyaretlerimizi işletmecilerimize gerçekleştiriyoruz. Yatırımcıların her zaman yanındayız. Fatsa’da yaşayan kişiler olarak bu konuda kendimizi sorumlu hissediyoruz. Organize Sanayi Bölgemiz bizim için çok önemli ve burada ki yatırımcılara da çok değer veriyoruz” dedi.