Fen Edebiyat Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 28 Mayıs Perşembe günü Farabi Spor Salonunda gerçekleştirildi.
Spor Salonunda gerçekleştirilen programa Rektör vekili Prof. Dr. M. Halûk Güven ile BEÜ Senatosu üyeleri, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödül ve diplomaları verildi. Törende konuşan BEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sadi Şen, "Fakültemiz Atatürk ilkeleri ışığında, temel bilimler ve beşeri bilimler tabanında, yüksek öğretim ilke ve yasaları çerçevesinde çağdaş eğitimi özümsemiş, toplumsal değerlere bağlı üstün yetenekli bireyler yetiştirmeyi, araştırma ve eğitim alanında çalışmalar yapmayı bunları toplum yararına sunmayı görev kabul etmiştir" dedi.
Bölüm Başkanları ve öğretim üyeleri tarafından tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar yemin ettiler. Coşku içinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutlayan öğrenciler ve aileleri törenin ardından müzik eşliğinde eğlendiler.