Sağlık  Bakanı Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiği Sağlık Bakanlığı 10 bin personel işçi alımı kura çekimi gerçekleşmeye devam ediyor. Başvuran adaylar için son adım kura çekimi olacak. İl ve meslek gruplarına bağlı olarak sırayla çekilen Sağlık Bakanlığı kura sonuçları bugün de belirli iller için gerçekleşecek. Samsun, Siirt, Sinop ve Sivas o iller arasında yer alıyor.


07 Nisan 2022 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılan iller: Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi noter huzurunda Ankara'da 6-7 Nisan 2022 tarihinde 09:00 – 18:00 tarihleri arasında gerçekleşti.

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 09:30'da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)


SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İSİM VE NİHAİ LİSTE 2022

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimine ilişkin kurum tarafından yapılan açıklamaya göre 6-7 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleşen kura sonuçları saat 22.00'den sonra açıklandı.

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ internet adresinden ilan edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI CANLI YAYIN EKRANI

SAMSUN HABERLERİ İÇİN GÖZ ATIN.