Saadet Partisi Samsun İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Şen, Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkan adayı listelerinin büyük ölçüde netleştiğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde adaylarımızı açıklayacağız" dedi.

ADAY LİSTELERİ GENEL MERKEZ’DE

Siyasi partilerle görüş alışverişlerinin devam ettiğini dile getiren Salih Şen, “Aday Tespit Komisyonlarımız büyük bir özveriyle çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir ve ilçelerimizde aday adayları üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Tespit edilen isimleri genel merkezimize bildirdik. Bu süreçte tüm partilerle görüşmeye açık olduğumuzu ifade ederek, fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle Gelecek Partisi ile mecliste ortak bir grubumuz bulunması nedeniyle yerelde de ortak bir çalışma ortaya koymaya gayret ediyoruz. Genel Merkeze ilettiğimiz listeler üzerinde değerlendirmeler yapılıyor. Önümüzdeki günlerde Büyükşehir ve tüm ilçelerimizdeki adaylarımızı kamuoyu ile paylaşacağız.” diye konuştu.

94 RUHUNUN ASIL SAHİBİ; SAADET PARTİSİ

Milli Görüş’ün belediyecilikte bir marka olduğunu kaydeden Şen, "Milli Görüş belediyeciliği Türk siyasi hayatında marka haline gelmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da sık sık bahsettiği 94 ruhu, bizim nazarımızda kuru bir slogandan ibaret değildir. Bu ruhun asıl sahibi Saadet Partisi ve Milli Görüş’ün efsane belediyecilik anlayışıdır. Bu anlayış, bir takım altyapı ve üstyapı çalışmalarının dışında insana dokunan ve insanı merkeze alan bir anlayıştır. İnşallah Samsun Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizi bu anlayış ile tanıştıracağız.” ifadelerini kullandı.

NEJLA KAYA

Atakum’da zafer coşkusu! Başkan Türkel: "Atakum marka şehir olacak" Atakum’da zafer coşkusu! Başkan Türkel: "Atakum marka şehir olacak"

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.