Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, esnafın ülkenin bel kemiği olduğunu belirterek, "Esnafımız nefes alamaz ise, ülke olarak ekonomik yönden büyük hasarlar görürüz. Esnafımızın işini zorlaştıracak adımlar yerine onların önünü açacak adımlar atılmalıdır" dedi.

Samsun'da 12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı Samsun'da 12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

BOYNUMUZUN BORCU

Karaman, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnafın sıkıntı ve problemlerinin görmezden gelinmemesi gerektiğini kaydeden karaman, "Yoğun bir çalışma temposu içindeyiz.  Ancak bu bizim çalışma azmimizi ve gayretimizi artıracak bir motivasyona dönüştü. Bu milletin sorunlarını gündeme taşımak ve bu sorunların çözümünü sağlayacak adımların atılmasına vesile olmak boynumuzun borcudur" diye konuştu.

SIKINTILARI BÜYÜK

Esnafın, ekonomide üretici ile tüketici arasında bir köprü olduğunu belirten Karaman, "Gittiğimiz her ilde her ilçede çaldığımız her kapıda insanımız dert yanıyor. Esnafımızın sıkıntıları büyük. Döviz artışları ve enflasyon karşısında esnafımız ayakta durmaya çalışıyor. Özellikle ekonomik kriz dönemlerinde esnafın korunması ve kollanması topluma hizmet amacıyla var olan devletin temel görevleri arasındadır" ifadelerini kullandı.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.