Aday Tanıtım Toplantısı’nda öne çıka başlıklar arasında Millî Görüş Belediyeciliği vurgusu yer aldı. “Saadet İş Başında, Haydi Bismillah!” ana sloganıyla düzenlenen törende önemli isimlerin yanı sıra partinin il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile binlerce partili iştirak etti.

“MİLLÎ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE KARŞILAYACAĞIZ”

Saadet Partisi’nin tüm Türkiye’de seçimlere girdiğini hatırlatan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 1 Nisan sabahında tüm bölgelerde kesin neticeler alma konusunda kararlı olduklarını belirterek, “Milletimizi 1 Nisan sabahı Millî Görüş Belediyeciliği ile karşılayacağız inşallah. Millî Görüş, Malazgirt’i kazananların görüşüdür, bunu unutmayın. Hakk’ı ve adaleti Kosova’ya götüren Sultan Murad’ın görüşüdür Millî Görüş. Kurtuluş mücadelesini başlatan Sütçü İmam’ın görüşüdür Millî Görüş. Biz önce ahlâk ve maneviyat diyerek yola çıktık. Biz sadece söz söyleyen, fikir üreten bir yönetim değil, bu fikirleri ortaya koyacak, hizmete çevirecek bir yapıyız” ifadelerini kullandı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan ilçenin ilk kadın muhtarına kutlama: "Kadınların önünü açtınız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan ilçenin ilk kadın muhtarına kutlama: "Kadınların önünü açtınız"

SAADET PARTİSİ SAMSUN ADAYLARI 

Atakum Belediye Başkan Adayı Serdar Şen
Canik Belediye Başkan Adayı Ahmet Keser
Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Kübra Köse
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Sapancı
Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan
Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu
Havza Belediye Başkan Adayı Rasim Korkmazlı
Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Gür
19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Yusuf Yarım
Alaçam Belediye Başkan Adayı Erkan Albayrak
Ayvacık Belediye Başkan Adayı Mustafa Altuntaş
Ladik Belediye Başkan Adayı Fatih Önder

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.