Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan ve Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen ile parti yöneticileri Samsun Medya Grubu'nu ziyaret ederek Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile görüştü.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Arıkan, SMG Yayın Kurulu Başkanı Uzun'a, Samsun'un tek uydu televizyonu Kanal S için başarı dileğinde bulundu.

ÜLKEYİ 6'LI MASA YÖNETECEK

Arıkan, ziyareti sırasında, Kanal S mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu. Arıkan, "AK Parti iktidarının miadını doldurduğu konusunda Samsun'daki hemşerilerimizle hemfikir olduk. Görüşmeler neticesinde artık Samsun'da AK Parti'ye verilen kredinin sona erdiğini ve yeni bir arayışa girdiklerini gördük. Seçim tarihinin de 14 Mayıs olarak açıklamamasının ardından 6'lı masaya olan büyük teveccühünü de gördük. En büyük etkenlerden birisi iktidarın seçim ekonomisini uygulamaya koymuş olması. Bu uygulamadan dolayı da 2023 bütçesinden verilecek çok büyük açığın önümüzdeki günlerde vatandaştan çıkacağından dolayı hemşerilerimizin gerçeği gördüğünü, bu yapılan manipülasyonun sanal bahar havası estirme çabalarının ülkeye zarar getirmesinin vatandaş tarafında karşılığı, iktidara kırmızı kart gösterme olduğunu görmüş olduk. Önümüzdeki süreçte ziyaretlerimiz devam edeceğiz. 15 Mayıs sabahı inşallah Türkiye 6'lı masanın yöneteceği bir ülkeye günaydın diyecek. 21 yıllık AK Parti iktidarı sürecinde 2022 seçim arifesinde AK Partililer ısrarla çay ve simit hesabıyla asgari ücret ve emekli maaşlarını kıyaslama hesabı yapılıyordu. 21 yıl boyunca hani derler ya 'az gittik, uz gittik. Dere tepe düz gittik.' dönüp arkamıza bakmışız ki bir arpa boyu yol alamamışız. Samsun'daki hemşerilerimiz de bunu görüyor. İnşallah önümüzdeki süreç daha iyi olacak" dedi.

"SON TANIK" KİTABINI VERDİ

Samsun'da 3 gündür esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Mahmut Arıkan, ziyaret sırasında, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'a ziyaret anısı olarak Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun yazdığı 'Son Tanık' kitabını hediye etti.

Gerçekleşen ziyarete SP GİK üyesi ve Samsun İl Başkanı Salih Şen, SP İlkadım İlçe Başkanı Tevfik Özer, Atakum İlçe Başkanı Muhittin Sadan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

SP'Lİ KADINLAR SMG'DE

Bu arada, aynı gün içinde Saadet Partisi Genel İdare Kurulu(GİK) Üyesi Nevin Gökçe, Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Gülenç, il teşkilat mensubu üyeleri de Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'u ziyaret etti.

Haber Kaynak: Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.