Samsun'un başarılı gayrimenkul ofisi REMAX KUZEY dünyaca tanınan ve eğitimler veren Uluslararası Konuşmacı ve Eğitimci Barış Kılıçarslan'ı Samsun'a getirerek, tüm emlak sektörüne açık katılım olan harika bir eğitim gerçekleştirdi. Eğitime Samsun emlak sektöründen ve çevre illerden büyük bir katılım oldu. Eğitim sonunda Barış Kılıçarslan'ın yeni kitabının kısa bir imza günü'de düzenlendi. 

Ayrıca etkinliğe SATEM Başkanı Mevlüt Oral ve Yardımcısı Giray Şen'de katılarak, sektörde kaliteyi arttıran bu tür etkinliklerin her zaman faydalı olduğunu belirtti. 

Eğitimde Remax Türkiye Merkez Recruiter'i Leman Aydemir'de katılarak kısa bir sunum gerçekleştirdi ve  REMAX KUZEY OFİSİ'ni Samsun'da marka olarak her zaman üst seviyelere taşıdığı için tebrik etti. 

Etkinlik sonunda konuşan REMAX KUZEY ofis Brokerı İbrahim Sarıçay'da Samsun emlak sektöründe kalite ve vizyonu arttıran bu tarz etkinliklere devam edeceklerini ve kalite standartlarını belirleyen ofis olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

REMAX KUZEY ofis brokerlarından Osman Şenol ise eğitime büyük önem verdiklerini ve sadece ofis olarak değil tüm Samsun'a katkı sağlamak gayesinde olduklarını söyledi.Bir diğer ofis Brokerı Birçağ Kılıç'da her zaman büyük düşünen bir ofis olduklarını ve bu mottoyla hizmet kalitesini her daim yüksek bir şekilde sürdüreceklerini belirtti.

Eğitime katılan gayrimenkul danışmanları da bu tarz üst seviye eğitimlerin Samsun'da hizmet kalitesine çok faydalı olduğunu belirterek REMAZ KUZEY ofisine teşekkür ettiler.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.