Coşkun YAMAN / BALIKESİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nde 12'nci haftanın kapanış maçında evinde Altınordu ile 0-0 berabere kalan Balıkesirspor'un yeni teknik sorumlusu Fikret Yılmaz, ilk yarı hedeflerinin 25 puan olduğunu açıkladı.
Kırmızı beyazlı ekibin başında çıktığı ilk maçta galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Fikret Yılmaz, şunları söyledi:
"Ligin en iyi takımıyla oynadık. Yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik, kazanabilirdik. Yine de futbolcuların performansından memnunum. Şu anda 16 puanımız var. İlk yarının kalan 5 maçından en az 9 puan toplayarak devreyi 25 puanla tamamlamak istiyoruz." 

Altınordu gibi hem yetiştirici, hem yarışmacı bir takım olabileceklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam, "Zaten yönetimin da birinci hedefi altyapıda atılım yapmak. Ancak bunun için öncelikle A takımın başarılı olması gerekiyor. Ayrıca altyapıda yetenekli oyuncular olması da şart. Balıkesirspor'un da iyi bir altyapısı var. Teknik direktör olarak kulübün bu yönüyle de ilgileneceğim" dedi.
Cumartesi günü deplasmanda Adana Demirspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Yılmaz, Adana'dan puanla dönüp, Altınordu maçında kaçan puanları talafi edeceklerini sözlerine ekledi.