DENİZLİ ADAYLARINI TANITTI
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli İl Başkanlığı'nda, kendisiyle birlikte partisinin kentten aday gösterdiği Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Muhammed Bekir Ege için düzenlenen tanıtım programına katıldı.
 Burada yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimini buruk tamamladıklarını belirten Zeybekci, "Sorumlusu başkası değildir. Vatandaş bizi anlamadı diye asla demeyeceğiz. Biz anlatamadık. Biz, hayallerimizi, ufkumuzu davamızı, Denizli sevdamızı demek ki iyi anlatamadık. Girmedik kapı demiyorum, girmedik gönül bırakmayacağız. Kapı çalmak kolay. Önemli olan gönüllere girebilmek. Bazı gönüller bize kapalı olabilir. Onlara da dua edeceğiz, gönüllerine gireceğiz. Başımız dik, alnımız açık, göğsümüzü gere gere bu sokaklarda dolaşacak tek parti AK Parti'dir" dedi.
İSİM VERMEDEN HDP'Yİ HEDEF ALDI
İsim vermeden yüklendiği HDP'yi eleştiren Zeybekci, "O partiye oy verenler kardeş kanı dökülsün istemedi. Oylar PKK'ya gitsin diye oy vermediler. Şimdi oyların nereye gittiğini görsünler. 80 milletvekili ile TBMM'ne girdiler, girdikleri gün silahlara sarıldılar, cana kastetmeye başladılar. Güç sarhoşu oldular. 'Şunu yaparsak bunlar korkarlar' diye düşündüler. Her neyi ilan ettilerse, o ilan ettiklerini başlarına yıkıp, onları buna pişman edene kadar mücadele devam edecek" dedi.
Türk, Kürt, Alevi, Sünni toplumun her kesiminin kucaklaşması gerektiğini kaydeden  Bakan Zeybekci, "Denizli Türk kenti olduğu kadar Kürt kentidir. Denizli, Alevilerin de Sünnilerinde şehridir. Biz kardeşiz. Bu şeytanlara, bu bölücülere, hainlere, PKK'ya; PKK ile aynı hale gelmiş olan partiye aman vermeyelim. Onlara siyasi parti demek CHP, AK Parti ve MHP'ye haksızlık olur. Bunlara verilecek en güzel cevap ve köklerini kurutacak en büyük ilacımız birlik beraberlik ve kardeşliğimizdir" diye kouştu.
Bakan Zeybekçi, birlik ve beraberliğin sarsılmaması gerektiğini vurgularken de "Alevi- Sünni, Türk- Kürt el ele olalım. Birlik ve beraberliğimizi sarsmayalım. Havlayıp havlayarak gidecekler. Geldikleri gibi gedecekler. Bu şehirde onlara böyle bir imkan verilmeyecek" dedi.

FOTOĞRAFLI