Antalya Valisi Muammer Türker, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, sevginin, şefkatin ve fedakarlığın tükenmez kaynağı annelerin ‘Anneler Günü’nü kutladı.
Antalya Valisi Muammer Türker, aile ocağının temel taşının anneler olduğunu vurguladığı mesajında, "Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağımız değerli annelerimizin en anlamlı günlerini, sevgi ve saygı duygularıyla yoğunlaşarak, milletçe kenetlenerek kutlayacağız" ifadelerine yer verdi.
Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturduğunu bildiren Vali Türker, taşıdığı bu büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerin, dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygularını taşıdıklarını kaydetti.
Vali Türker mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bu nedenle, bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır. Bu duygularla, cennetle müjdelenen, baş tacımız, en değerli varlığımız annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice anneler gününe birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum."