Şehitkamil ilçe merkezi ve bazı mahallelerde bulunan birçok metruk ve harabe evler, madde bağımlıları tarafından mesken tutulmaması için Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri tarafından sık sık denetleniyor.
MAHALLE SAKİNLERİNİN GÜVENLİĞİ İÇİN DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK
Yaprak Mahallesi Yenioba Sokakta bulunan birçok metruk yapı, Şehitkamil Zabıta Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis ekipleri tarafından denetlendi. Bütün metruk evler didik didik aranırken, bazı metruk evlerin içinde madde bağımlıların uyuşturucu kullanmak için kullandıkları malzeme ele geçirildi. Mahalle sakinlerinin güvenliği için denetim ve kontrollerin artarak devam edeceği bildirildi.
Yaprak Mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç, “Yaprak Mahallesi Yenioba sokakta bulunan atıl durumdaki metruk evlerin sahiplerine Şehitkamil Belediyemiz ve Muhtarlığımız tarafından birer muvafakat gönderilerek, yıkımlarını gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Şuana kadar yaklaşık 7 metruk evin yıkımını gerçekleştirdik. Şuanda birkaç atıl durumda bulunan evimiz mevcut onların da yıkımını gerçekleştirmek için Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Tabi bu arada yine Şehitkamil Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri tarafından metruk evlerde, madde bağımlılarının mesken tutmaması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için sık sık denetimler ve kontroller yapılıyor. İnşallah geri kalan metruk evlerinde sahiplerinden alınacak onay ile birlikte oralarda yine Şehitkamil Belediyemiz tarafından yıkımları gerçekleştirilecek” dedi.