Mustafa AKIN, İstanbul-

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Medicana Sivasspor'u ağırlayan Kasımpaşa mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Beklediğimiz gibi zor maç oldu. Maçın başından sonuna kadar oyundan kopmadık. Maçı daha farklı da kazanabilirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Biraz dikkatli olsaydık çok daha rahat kazanırdık. Böyle maçlar zordur, önemli olan böyle maçları galibiyetle bitirmek. Maçın başından sonuna kadar oyundan kopmayan takımımı tebrik ediyorum" dedi.

Medicana Sivasspor'un son dakikalarda girdiği pozisyonlar hakkında da konuşan Çalımbay, "Bu duruma izin vermemiz mümkün değil. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İleride biraz daha top tutabilirdik. İstemediğimiz şekilde kapandık. Biz şu ana kadar yediğimiz goller ölü toplar. 2 - 0 öndesiniz girdiğiniz pozisyonları değerlendireceksiniz. Bunların farkındayız inşallah daha iyi duruma geleceğiz" İfadelerini kullandı.

Medicana Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın: " Kötü oynamanın yanında fiziksel olarak da çok eksik kaldığımızı düşünüyorum"

Medicana Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın ise mağlup oldukları mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, "Gerçekten bugün itibariyle beklediğimiz performansın çok altında mücadele gösterdik. Kasımpaşa bizden çok daha iyi oynadı kazanmayı hak eden taraftı onları tebrik ediyorum. Daha iyi oynamamız daha fazla mücadele etmemiz gerekiyordu. Kötü oynamanın yanında fiziksel olarak da çok eksik kaldığımızı düşünüyorum bugün. Ligde bu tür sonuçlar maalesef olabiliyor. Sezon başından beri aldığımız sonuçlar çok istediğimiz gibi değil. Söylenecek fazla bir şey yok. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Lige böyle sonuçlar olabiliyor. İstediğimiz gibi değil elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.