Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, çıkış arayan bir Kasımpaşa’nın olduğunu belirterek, “Trabzonspor karşısında alacağımız galibiyet bizim için çok önemli” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 20 haftasında topladığı 24 puan ile 9. sırada yer alan Kasımpaşa, 21. hafta mücadelesinde sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Shota Arveladze, “Puan durumu belli. Çıkış arayan bir Kasımpaşa var. Bize yakışmayan birkaç maç oldu. Performans ve puan açısından bizim için çok önemli bir maç. Kalan maçlar da öyle olacak. Lig zorluyor ve puanlar çok yakın. Bu galibiyet moral ve gidişat açısından bize yardımcı olacaktır” dedi.
"BU KADAR GOL YİYEN KASIMPAŞA GÖRMEMİŞTİK"
’Savunmadan beklenen performansı alabildiniz mi?’ şeklindeki soruya Shota, “Bu kadar gol yiyen bir Kasımpaşa son 3 senede görmemiştik. Bu haftaya kadar 38 gol yedik. Geçen sene 34 maçta 38 gol yemiştik. Çok gol atmamıza rağmen çok gol yedik. Sadece defans yetmiyor. Defans hücumdan başlıyor" cevabını verdi.
Sakatlıkları bulunan oyuncular hakkında da bilgi veren Gürcü teknik adam, “Eren, Kubilay ve Barış antrenmanları deniyorlar. Eren uzun zamandır yüzde 100 katılmadı. Adale yırtığı vardı. Sezon başında riske girdi. Kubilay, kampta sakatlandı ve ilk antrenmanları bugün, yarın yapacaklar. Pazar günü 4 kişiyi de sahada görmek isterim” diye konuştu.
CASTRO: "GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR"
Kasımpaşa’nın Portekizli oyuncusu Castro Pereira ise, “Zor bir maç olacak. Bizim için bütün maçlar önemli. Geçen sene kazandık. Bu sefer de aynısı olacak. Evimizde çok kazanamıyoruz ve bu galibiyete ihtiyacımız var. Daha fazla çaba göstermemiz gerekiyor. 3 puanı almak için çalışıyoruz” dedi.