AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mimar Ali Kökoğuz Cengizhan Mahallesi’nde adeta gövde gösterisi yaptı. Yüzlerce mahalleli Kökoğuz’u coşku ile karşıladı.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mimar Ali Kökoğuz bazı projelerini mahalle halkı ile paylaştı. “Eğitim ve sosyal açıdan çocuklarımızı geliştirmek için projeler hazırlıyoruz” diyerek projelerinin içeriğini vurgulayan Kökoğuz, “Gençlerimize yaz kapları açmak için çalışmalar yapacağız ve her yaz en az 5 bin gencimizi bu kamplarda hem tatil, hem de sosyal ve kültürel etkinliklerle moral ve motivasyon sağlayacağız. Gençlerimiz sosyal ve kültürel etkinlikler için başka ilçelere gidiyor, biz onlara bu imkanları sunacak mekanlar tasarlayacağız” dedi. Kentsel Dönüşüm hakkın da sorulan sorulara da “Bu bölgeler de yapılacak Kent Yenilemesi sizlerin rızası ile olacak. Tapu namustur ve öncelikle biz buna sahip çıkacağız. Sonrada Bayraklı’yı bir bütün dâhilinde sizlerin rızası çerçevesinde yenileyeceğiz.” diyerek ekledi.

Toplantı organizasyonuna destek veren, Zeki Buldak ve Habip Budak gibi mahalleliler, başkanın yanında olduklarını dile getirdi. Mahalle başkanı Zekayi Vural da aday adaylarımızın hepsi biri birinden değerli fakat Ali Kökoğuz Mimar olduğu için bizim beklentilerimize cevap verebilir.

Toplantılarda eşini yalnız bırakmayan, Aliye Kökoğuz hanım da mahalleli bayanlarca takdirle karşılandı. Bayanlar, “Aday adayları hep yalnız dolaşıyor, sizin eşinizi yalnız bırakmamanız, bizleri mutlu ediyor” diye övgüler yağdırdı.