Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, basın mensuplarıyla sahurda bir araya geldi.
Saraçoğlu, Belediye Sosyal Tesisleri’ndeki sahur programında, belediyenin faaliyetleriyle ilgili bilgiler sundu, soruları cevaplandırdı.
Saraçoğlu, "Basın mensuplarıyla bir klasik haline gelen iftar programlarında buluşmak yerine, daha uzun süren ve anlamlı olacağına da inandığımız sahur programında bir araya gelmeyi uygun gördük" dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet programının sahurun da bereketiyle daha verimli hale geldiğini kaydeden Başkan Saraçoğlu, "Bugünlerde hepimizin zaman problemi de var. Bu sahur programı zaman problemini de ortadan kaldırmış oluyor. Bu anlamlı programa katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Kamil Saraçoğlu’nun sahur davetine Zafer Gazatesi’nden Kamil Uludoğan ve Nuray Uludoğan, Doruk Gazetesi’nden Fatma Çakır, Hüdayim Güler ve Ahmet Arabacı, Yeni Kütahya Gazetesi’nden Ahmet Emre Özevren, Gündem Gazetesi’nden Hasan Okçu, Kanal 43’den Metin Bate, İbrahim Soyer ve Şaziye Körkuyu, Gezgin Medya’dan Hüseyin Gezgin, DHA’dan Oğuzhan Kılıç, İHA’dan Hüseyin Efe, BTV’den Mustafa Altıntaş ve Abdurrahman Arın, Vizyon Gazetesi’nden Mehmet Ali Karadağlı, Kutahya.link’den Abdullah Reha Nazlı, Ekspres Gazetesi’nden İlhan Aslan ve Gazete 43’den Atilla Coşkun katıldı.(EFE)