Partisinin Diyarbakır merkez ve ilçelerindeki tüm teşkilatları ile sivil toplum kuruluşlarını birer birer gezen AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı avukat Cevdet Nasıranlı, "Bizler AK Parti’nin birer neferi olarak yola çıktık. Sonuç ne olursa olsun, AK Parti, Diyarbakır ve Türkiye kazanacak" dedi.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Cevdet Nasıranlı, seçim çalışmaları kapsamında partisinin merkez ve ilçelerindeki tüm teşkilatlarını birer birer geziyor. Teşkilatlarda partililerle bir araya gelen Nasıranlı’ya, yoğun ilgi gösterilirken, Nasıranlı, kedisinden çok partisine destek istiyor.
AK Parti’nin 400 milletvekili çıkarması için tüm partililerin yoğun çaba göstermesi gerektiğini ifade eden Nasıranlı, diğer aday adaylarına da çağrıda bulunarak, "Değerli aday adayı yol arkadaşlarım, bizler bu kutlu yola yeni Türkiye mücadelesi için AK Parti’nin birer neferi olarak çıktık. Bu kutsal yolda bizler rakip değil birbirimizin dava arkadaşı ve dava kardeşiyiz. Bu anlayışla bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve bu anlayışla kardeşlerime diyorum ki sonuç ne olursa olsun Diyarbakır kazanacak, AK Parti kazanacak ve yeni Türkiye yolunda Türkiye kazanacak" diye konuştu.