Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, önce ölüm yıl dönümü nedeniyle Ozan Arif’i anma etkinliklerine katıldı ardından Kışla Mahallesi’nde kurulan pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi.


TAVRIYLA YERİ AYRI

Seçim kampanyası dahilinde çalışmalarına ara vermeksizin yoğun tempo ile devam eden İmren Nilay Tüfekci, yaptığı programlarla toplumun her kesiminden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Ünlü halk ozanı Ozan Arif’in ölüm yıl dönümü nedeniyle mezarı başında yapılan anma programına katılan Tüfekci, “Bazı isimler vardır ki onları tarif etmek zordur. Rahmetli Ozan Arif hiç kimsenin kendisini tarif etmesine fırsat vermeyecek eserleri, duruşu, tavrıyla çok ayrı bir yerdedir. Onu rahmetle, saygıyla anıyoruz. Ailesine, sevenlerine bu vesile ile bir kez daha başsağlığı diliyorum” diye konuştu.


"EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ VATANDAŞLA KURULAN BAĞ"

Her zaman vatandaşın yanında olduklarının altını çizen İmren Nilay Tüfekci, “Durmaksızın onlarla bir araya gelmeye gayret ediyorum. Her gün yüzlerce mesaj alıyorum, ‘Bizim yanımıza ne zaman geleceksiniz’ diye. Bu teveccühe, sevgiye layık olmaya çalışıyorum. Onların hangi sıkıntıları yaşadığını çok iyi biliyorum. Esnafımızın durumu zaten ortada, pazarda ateş var, evlerde huzur kalmamış durumda. Gençlerimiz “abla umudumuzsensin” diyor. Samsun artık sadece onlara hizmet edecek ve her an onlar için çalışıp üretecek bir büyükşehir belediyesi istiyor. O yüzden her yerde “sen inandın biz de inandık” diye karşılıyorlar. İnancımız tam, vatandaşımızla kurduğumuz bağ ise en büyük dayanağımız” dedi.

"KİŞİLERİN DEĞİL VATANDAŞIN BELEDİYESİ"

Seçim koordinasyon merkezine her gün çalışmalarda gönüllü olmak istediğini söyleyen vatandaşların geldiğini ifade eden İyi Parti Samsun Milletvekili İmren Nilay Tüfekci, “Şükürler olsun ki Samsun, hayal ettikleri değişimin adresi olarak bizi görüyor. İş, istihdam, belediyenin kaynaklarınınhalk için kullanılması, esnaf için faiz borçlarının kaldırılması, kadınlar için güçlü yaşam paketlerimiz, gençlerimiz için projelerimiz, trafik, su, ulaşım herşey olması gerektiği gibi olacak. Sorunlar ortada, vatandaşın durumu ortada, esnaf kan ağlıyor ama birileri hala makam ve mevki peşinde kendi saltanatları için çalışıyor. Samsun değişim istiyor, Samsun hizmet istiyor, Samsun kendinden alanları değil, kendisi için çalışanları görmek istiyor” şeklinde konuştu.

Samsun'da depoya silahlı saldırı! Samsun'da depoya silahlı saldırı!

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.