Adana Optimum Outlet, Jandarma Teşkilatı’nın 175. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü’ne özel, “Jandarma ile Gülen Yüzler” etkinliğine ev sahipliği yapıyor.
Hizmete açıldığı günden itibaren, kaliteli alışverişin adresi olan Adana Optimum, düzenlediği etkinlilerle de bölge halkının öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Jandarma Teşkilatı’nın 175. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü’ne özel “Jandarma ile Gülen Yüzler” etkinliğine ev sahipliği yapıyor.
20 Nisan Pazartesi günü, Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş Yıl Dönümü şerefine gerçekleştirilecek "Jandarma ile Gülen Yüzler" etkinliği kapsamında Optimum, 330 çocuk ve 20 eğitmeni ağırlayacak.
AVM yönetimi tarafından sabah saatlerinde karşılanacak olan öğrenciler ve eğitmenleri, Avşar Sineması’nda, “Sevimli Tehlikeli” isimli filmi izleyecekler. Konuk öğrenciler, Özcan Deniz’in yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, dram, komedi ve romantizm içeren filmin ardından TAB Gıda sponsorluğunda Burger King, Arby’s ve Popeyes menülerinin sunulacağı öğle yemeklerini yiyecekler ve keyifli bir gün geçirecekler.