TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor  Toto Süper Lig'de 26 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde günün ilk antrenmanını gerçekleştiren bordo-mavililer, akşam saatlerinde basına ve taraftara açık olarak çalıştı.

Akşam yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Bosingwa, Mustafa Yumlu, Sefa Yılmaz, Deniz Yılmaz, Okay Yokuşlu ve Constant katılmazken, Bourceanu ise takımdan ayrı koştu. Bosingwa, hariç diğer sakat oyuncuların kondisyon salonunda çalıştıkları belirtildi.

Antrenmanı izleyen bir grup taraftar, Galatasaray mağlubiyeti sonrası futbolculara alkışlarla moral verdi. Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da çalışmanın tamamını saha kenarından izledi.

Antrenmanda futbolcular yarı sahada pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı. Çalışmanın son bölümünde oyuncular, teknik direktör Şota Arveladze'nin kenardan gönderdiği ortalara gol vuruşu yaptılar.

 

- Cevahir için başsağlığı mesajı

Trabzonspor, vefat eden kulübün eski yöneticilerinden İbrahim Cevahir için başsağlığı mesajı yayımladı. 

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Divan üyemiz ve eski yöneticimiz İbrahim Cevahir’in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Cevahir'e yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.