Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kılıç ve Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Şahin, şoför ve nakliyeci esnafının sorunlarını değerlendirmek üzere bir araya geldi.
Toplantıda, henüz demiryolu taşımacılığı bulunmayan Çorum için nakliye sektörünün hayati önem taşıdığı vurgulandı. 450’ye yakın imalat sanayi bulunan Çorum’da üretilen ürünlerin ulusal ve uluslararası pazarlara ulaşmasının tek yolunun karayolu taşımacılığı olduğunun belirtildiği toplantıda, nakliyecilerin; Çorum’un bir nevi dışa açılan penceresi olduğunun altı çizildi.
Nakliyeci esnafının yaşadığı sorunların hem Çorum iş dünyasını, hem de esnafı olumsuz yönde etkilediğinin dile getirildiği toplantıda, sorun ve taleplerin titizlikle ele alınması gerektiği kaydedildi.
Görüşmede Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, üyelerinin sorunları hakkında bilgiler vererek, sorunların çözümü noktasında destek istedi.