Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 71’inci Mali Genel Kurulu’na ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan ile TOBB delegeleri Ata Sönmez, Adnan İngeç, Ergin Civan ve İbrahim Yılmaz katıldı.
TOBB Genel Kurulu’na katılan oda ve borsalar TOBB bahçesinde illerinin yöresel ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirdi. Antalya Ticaret Borsası da Antalya’nın yöresel ürünlerinin tanıtımını ve ikramını yaptı. 2 ton portakal suyu ile 4 bin kişiye Antalya’nın meşhur turunç reçelini ikram eden Antalya Ticaret Borsası, bu yıl altıncısı Ekim ayında yapılacak Yöresel Ürünler Fuarı’nı da tanıttı. Antalya Ticaret Borsası’nın standı yoğun ilgi gördü.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya’yı ürünleriyle TOBB bahçesinden görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, ATB Başkanı Ali Çandır’a yöresel ürünleri Türkiye’nin gündemine taşıdığı için teşekkür etti. Ali Çandır da Genel Kurul kapsamında illerin stant açarak yöresel ürünlerini ikram etmesine olanak sağlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.
SÖNMEZ VE YILMAZ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ
Yöresel ürünlerin tanıtımı sonrasında TOBB bünyesinde 10, 20, 30 yılını dolduran delegelere hizmet şeref belgesi verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen törende, TOBB delegeliğinde 10. yılını dolduran ATB Meclis Üyeleri Ata Sönmez ve İbrahim Yılmaz’a plaket takdim edildi.