Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’ya Twitter üzerinden seslenerek, "Sen sen ol Aylin, boyundan büyük yorumlara kalkma" dedi.
Başkan Gökçek, Twitter’den Ankara’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları aktarması sonrası Nazlıaka’nın Twitter’dan attığı, "Ankara ergeni, Ankara’da yapılanlara hem kendim hem de Ankaralılar adına utanıyorum" sözleri üzerine yağışlar sonrası İzmir ve Eskişehir’den perişanlık fotoğraflarını paylaşarak, Aylin Nazlıaka’nın "özür" dilemesini istemişti. Aylin Nazlıaka ise dün attığı yeni twitlerde Gökçek’in paylaştığı fotoğrafın İzmir’den değil Yunanistan’dan olduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine Başkan Gökçek, Twitter hesabından "İzmir değil, Yunanistan" diyen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’ya 51 yeni fotoğrafla cevap vererek, "Sen sen ol Aylin boyundan büyük yorumlara kalkma. Aylin, şimdi dediklerimi yap Google’a ‘İzmir sel’ yaz ve görsellere bas. Ve karşına bu sayfa ve fotoğraf çıkacak, eğer bir tahrif varsa bu haberde bir yanlışlık varsa biz bir şey uydurmadık. Buca ve Kordon’a da montaj desene Aylin” diyerek cevap istedi.
Gökçek, Nazlıaka’nın fırsatçılığının ne kadar anlamsız olduğuna dikkat çeken twittleri sıralarken, “Biz CHP’li değiliz Aylin. 50 fotoğrafın içinde bir fotoya tenezzül etmeyiz. Sende iğne ucu kadar dürüstlük varsa bunları da yorumlasana. Bunlara da montaj desene Aylin” dedi.
51 FOTOĞRAF GÖNDERDİ VE KAYNAĞINI AÇIKLADI
Başkan Gökçek, fotoğraflarla ilgili olarak da, “Diyelim ki o foto hata, sana 51 fotoğraf daha atıyorum, bunlara da bir kılıf bulsana Aylin”, “Biz bir şey söylersek dayanağımız vardır” twittleri ile birlikte Aylin Nazlıaka’ya fotoğrafların kaynağına ulaşabileceği yöntemi gösterdi. Gökçek, “Aylin şimdi dediklerimi yap Google’a ‘İzmir sel’ yaz ve görsellere bas”, “Ve karşına bu sayfa ve fotoğraf çıkacak, eğer bir tahrif varsa bu haberde bir yanlışlık var biz bir şey uydurmadık”, “Fotoların arasında bu fotoyu göreceksin, sonra bu fotoğrafın altındaki ‘sayfayı ziyaret et’ yazısına bas” yazdı.
Başkan Gökçek, Twitter hesabından “Doydun mu fotolara”, “Tıklamaz ve cevap vermezsen bu laflar altında ezilirsin Aylin” twittleriyle cevap isteğini vurguladı.