Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı, Akşar Mahallesi’ndeki PTT şubesinin haftada sadece 2 gün açık olmasından dolayı sorun yaşayan Akşarlıların seslerini Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz duydu. Deligöz PTT haberinin medyada yer almasının ardından harekete geçerek sorunu çözdü.

PTT Baş Müdürü Kamil Eti ile birlikte Akşar mahallesini ziyaret eden Milletvekili Deligöz PTT binasını açarak haftanın beş günü hizmet vereceğini söyledi.

Akşar PTT’nin kapısında asılı olan Salı ve Cuma günleri yazılı kağıdı eliyle yırtan Deligöz, “Bundan sonra her gün hizmet vereceğiz” dedi.

Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Başkan Yardımcısı Yavuz Bedir ve Erzurum PTT Baş Müdürü Kamil Eti ve çok sayıda vatandaşla PTT binasını açtıktan sonra içerisinde bulunan Akşarlı vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Ak Parti Erzurum Millet Orhan Deligöz “Akşar’ımıza rabbim hayırlı uğurlu hizmet vermesini nasip etsin. Baş Müdürümüz iki elaman tahsis etmiş iki elamanda bir haftalık deneyimden sonra gelecekler. Akşar’ımız Şenkaya’mız hizmetin en iyisine en kalitelisine layıktır. Bizde bunu sağlamak için çalıyoruz. Hep birlikte burayı kalkındıracağız” dedi.

Deligöz Şenkaya’da ve mahallelerinde hayvancılığı geliştireceklerini ifade ederek, “Onlar için özel projelerimiz var. Tarım il Müdürümüzle birlikte çalışıyoruz. Bölgemizde etçil ve süt hayvan ırklarını da geliştireceğiz. Yem, Tohum ve bakım desteklerini iki katına çıkaracağız.” dedi.

Akşar’lı vatandaşlar ise Milletvekili Deligöz, ve PTT Baş Müdürüne teşekkür ettiler.