Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Arda Turan hakkında çıkan kiralık gidecek iddialarına, "Arda kesinlikle takımda kalacak, kiralamayı düşünmüyoruz" diye cevap verdi.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Amerika’ya giden Barcelona’da teknik direktör Luis Enrique, yeni transferlerinden Arda Turan’ın takıma katılması, uyumu ve 6 ay oynayamayacak olması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Arda’nın takıma katılmasından dolayı memnun olduğunu dile getiren Enrique, kendileri için de çok önemli bir transfer olduğunu vurguladı. Milli oyuncunun, FIFA’nın verdiği cezadan dolayı 2016 Ocak ayına kadar oynayamayacak olmasını değerlendiren başarılı teknik direktör, "Arda kendisini ispatlamış çok başarılı bir oyuncu. Maalesef FIFA’nın verdiği karar sebebiyle ocak ayına kadar faydalanamayacağız fakat bu süre zarfında Arda kesinlikle takımda kalacak, kiralamayı düşünmüyoruz" diye konuştu.
Takımla kaynaşmasının çok önemli olduğunu söyleyen Luis Enrique, "Bizim çok geniş bir kadromuz var. Onun yokluğunda diğer arkadaşları görev yapacak, bunun için de şanslıyız" ifadelerini kullandı.