Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Şırnak’a tayini çıkan Düzce Eski Valisi Ali İhsan Su için davet düzenledi. Vali Ali İhsan Su ile Düzce protokolünün vedalaştığı davette Başkan Keleş, Vali Su’ya Düzce’ye olan katkılarından dolayı şükranlarını sundu.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bir yıla yakın bir süredir Düzce Valiliği görevini sürdüren ve Düzce Valiliğinden Şırnak Valiliğine atanan Vali Ali İhsan Su için bir davet düzenledi. Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in ev sahipliğinde gerçekleşen veda yemeğine Vali Vekili Hasan Bağcı, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Baro Başkanı Ali Dilber, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Genel Meclis Başkanı Şinasi Akbulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, İl Müftüsü Selami Emen, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, MÜSİAD İl Başkanı İsmail Çakmak, İlçe Kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri, Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Vali Ali İhsan Su için düzenlenen davet, Vali Su’nun Düzce’deki görev süresi boyunca gerçekleştirdiği hizmetleri içeren sunumla başladı. Ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Vali Ali İhsan Su ile uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çekerek Düzce’ye Vali Su ile birlikte hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Ali İhsan Su ise veda konuşmasında Düzce’nin kendisi için çok özel bir yer olduğunu “Düzce benim ilk göz ağrım" sözleriyle ifade etti.
Vali Su,"Düzce benim ilk görev yerim. Bu şehri ve sizleri tanıdığım için gurur duyuyorum. Sizleri asla unutmayacağım. Olur da yolunuz Şırnak’a düşerse artık orada da bir kapınız var." dedi ve Düzce’deki çalışma arkadaşlarıyla helalleşti.
Vali Vekili Hasan Bağcı ise Vali Su’ya bir yıl boyunca sunduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.
Davetin sonunda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere Düzce protokolü Vali Su’ya çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Su, gecenin sonunda tüm davetlilerle tek tek fotoğraf çektirdi, Düzcelilerle vedalaştı.