Seçim çalışmalarına İlkadım ilçesinde devam eden Samsun AK Parti milletvekili adayı Kamuran Özden, milletvekili adayı Hasan Basri Kurt ile birlikte Kadifekale Mahallesi’nde düzenlenen programa katıldı. Burada konuşma yapan Özden, vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin yolunu kesmeye çalışanlara ‘one minute’ demelerini istedi.
Kamuran Özden, seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü. İlçenin Kadifekale Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe AK Parti milletvekili adayı Hasan Basri Kurt ile birlikte katılan Özden, büyük ilgi gördü. Burada bir konuşma yapan Kamuran Özden, "Elde ettiğimiz büyük tecrübe ve birikimle bugüne kadarki kazanımlarımızı koruyarak 7 Haziran’dan sonra da Samsunumuzu ve ülkemizi daha ileri taşımak konusunda kararlıyız. 7 Haziran seçimlerinde elde edeceğimiz gücü 13 yıllık iktidar tecrübemize ilave ederek vatandaşlarımıza hizmet için her alanda çıtayı yükselteceğiz. Şunu bilin ki 13 yılda sadece ülkemizin biriken sorunları değil önümüze çıkan sorunları da çözdük. 7 Haziran’da sandıklara giderek, bizim yolumuzu kesmek isteyenlere, şer odakları kurup ülkemizin yükselişini, büyümesini, istikrarını, geleceğini, engellemeye çalışanlara ’one minute’ demeye var mısınız? 7 Haziran’da en az 7 milletvekilini Ankara’ya göndermeye var mısınız" diye konuştu.
Milletvekili adayı Kamuran Özden daha sonra İlyasköy Mahallesi’ndeki Mübadiller Derneği’nin geleneksel pilav gününe katıldı. Ardından ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam eden Özden, Canik ilçesindeki Hacıismail Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Bahar Şenliği’ne de katıldı. Burada pilav tenceresinin başına geçen Kamuran Özden, servis tabaklarına kendi elleriyle pilav ve tatlı koyup şenliğe katılanlara ikram etti.