AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Denizli’de gerçekleştirilen mitinge gelen herkese teşekkür etti.
AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Denizli mitingi sonrasında yaptığı değerlendirmede, Denizli’nin elif gibi eğilip bükülmeden dimdik ayakta olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ettiğini söyledi. Başbakanın Denizli’deki çoşkuyu görerek Denizli’den mutlulukla ayrıldığını, giderken de Denizlililere selamlarını ve bu mitinge katılımlar için teşekkürlerini ilettiğini belirten
AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, "Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci öncülüğünde günler öncesinden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu için hazırlanan AK Parti teşkilatı, bunun karşılığını fazlasıyla aldı" dedi.
Kütahya ve Uşak’ın ardından 327nci mitingini Denizli’de yapan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun, Denizli’de moral bulduğunu kaydeden Tin, "Başbakanımız, miting sonrasında şahsımda Denizli teşkilatına çok teşekkür etti. Ana kademe, il kadın ve gençlik kolları, Pamukkale, Merkezefendi başkan ve yönetimleri, ilçe belediye ve ilçe teşkilat başkan ve yönetimlerine çok teşekkür ederek son derece memnun kaldığını ifade etti. Denizli’nin daha çok yatırım hak ettiğini ve gereğinin yapılacağının sözünü verdi. Denizli için açıklanan projelerden çok daha fazlasını Denizli’nin hak ettiğini ifade etti. Bu mitingde kullanılan sloganlar da Başbakanımızı çok etkiledi. Konuşmasını slogan ve pankartlara göre şekillendirdi. Giderken de teşkilatımıza ve halkımıza memnuniyetini dile getirerek Denizli’den ayrıldı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.