Denizlispor alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kayserispor’u yenerek düşme hattından kurtulmak istiyor.
PTT 1. Lig’in 25. haftasında pazar günü evinde Kayserispor’u ağırlayacak olan Denizlispor bu maçın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Geçen hafta deplasmanda Boluspor’u yenerek ligde kalma yolunda önemli bir adım atan yeşil-siyahlılarda, oyuncular bu maçtan da 3 puan alarak seri yakalamak peşinde. Teknik heyetin antrenmanlarda futbolcuları sık sık uyardığı göze çarparken, teknik direktör Mehmet Altıparmak bu maçın öneminin farkında olduklarını söyledi.
Alt sıralardan kurtulmak için mutlaka puan almaları gerektiğini belirten Altıparmak, "Bolu galibiyeti bize moral oldu. Ancak Bolu maçının önem kazanması için Kayserispor maçından mutlaka puanla ayrılmamız gerekiyor. Bunun için de elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu lig herkesin herkesi yenebildiği bir lig. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.
Pazar günü 13.30’da oynanacak maça Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor: "Kazım, Furkan, Emre Can, Mehmet Cansın, Mustafa Keçeli, Veli, Hüseyin, Mert, Yordanov, Himmet, Genkov.’’