Ferah IŞIK / DENİZLİ, ()- DENİZLİSPOR, cumartesi günü evinde Balıkesirspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Mehmet Altıparmak, antrenman saatleri dışında oyuncularıyla tek tek ve gruplar halinde toplantı üstüne toplantı yapıyor.
Görüşmelerde oyuncularının moral motivasyonlarını yükseltip psikolojik olarak motive etmeye çalışan Mehmet Altıparmak, bir galibiyetin bile çok şeyi değiştireceğini belirtti, "Balıkesirspor maçını kazanıp hep beraber beyaz bir sayfa açalım" dedi.
Üçüncü haftada iç sahada alınan 4-0'lık Elazığspor yenilgisinden sonra takım olma özelliklerini kaybettiklerini belirten Mehmet Altıparmak, "Bu süreçte yaşanan sakatlıklar ve moral motivasyon eksikliği bizi çok gerilere attı. Artık kendimize gelmek zorundayız" diye konuştu.
Bu arada Şanlıurfaspor maçından sonra isteksiz tavırlarıyla takımı olumsuz etkiledikleri gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Cihan, Kerem ve Serkan'ın Balıkesirspor maçının kazanılması halinde affedileceği öğrenildi.