İzmir CHP İl Teşkilatı, 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız verdi.
CHP İzmir İl Örgütü, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri kapsamında temposunu artırdı. İzmir’deki her iki bölgede de yoğun bir şekilde çalışan teşkilat üyeleri, ilçe ziyaretlerine ağırlık verdi. Dört günlük planlanan çalışmalara CHP İzmir İl Başkanı Bedi Serter’in de katılırken, milletvekili adayları ziyaretlerine Bornova’dan başladı. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen adaylar, CHP’nin iktidar olması halinde yapacağı icraatlar ve projeler hakkında bilgiler verdi.
Çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, gittikleri her noktada yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ifade ederek, her iki bölgede de tüm vekil adaylarının karış karış İzmir’i turlamaya başladığını söyledi. Sertel, "Yaşanacak bir Türkiye inşa etmeye başladık. Çalışmalarımızda görüyoruz ki, halkımızda yanımızda. Açıkladığımız seçim beyannamesi büyük ses getirmiş ve insanlarımız mutlu etmiş. Şimdi bize düşen tek tek tüm İzmirlilerin elini sıkmak ve bunları anlatmak. Türkiye’nin kaderi inşallah 8 Haziran sabahı değişecek ve artık hepimizin özlediği bir ülkede, CHP iktidarıyla Yaşanacak bir Türkiye’de birlik, bolluk ve huzur içinde yaşayacağız” dedi.
Bergama’nın ziyaretinin ardından Kınık ilçesine geçen CHP’li adaylar, Kınık’ta ikişerli guruplara ayrılarak ilçenin farklı noktalarında çalıştı. Partililerin çalışmalar kapsamında, Ödemiş, Tire, Beydağ, Kiraz, Kemalpaşa, Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerini de ziyaret edeceği öğrenildi.