AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Uğur Kaleli, seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir ilçesinde çalışmalarına devam etti.
AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından koordine edilen çalışmalar kapsamında AK Parti Konya Milletvekili adayı Muhammet Uğur Kaleli, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, kadın ve gençlik kollarından oluşan bir heyetle birlikte ilçede ziyaretler gerçekleştirerek yaklaşan seçimler öncesi vatandaştan destek istedi. Kaleli ilk olarak 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Ortakaraören Mahallesi’nde bu yıl ilk defa düzenlenen çiftçi şölenine katıldı. Kaleli ve beraberindeki heyet mahalle ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra ilçede Perşembe günleri kurulan pazar yerini ziyaret ederek pazar esnafından destek istedi, sohbet etti.
“KONYA’DAN BİR BAŞBAKAN ÇIKARMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammet Uğur Kaleli, Seydişehir’de çok yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade ederek, “Sabah ilk gezimize Ortakaraören kasabasıyla başladık. Burada çiftçilerin gününü kutlama merasimine katıldık. Çiftçilerin gününü kutlamış olduk. Seydişehir tarımın ve hayvancılığın çok önemli merkezlerinden bir tanesi. Tarımın artık geçim faaliyeti olmaktan çıkıp ticarete konu olduğuna şahit oluyoruz. Zaten hükümetimizin tarıma verilen desteklere de baktığımız zaman bu desteklerle tarımı ne kadar ön plana çıkarmak istediğini görüyoruz. O manada ben Seydişehirliler’in hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bu seçimlerin tabii ki çok önemi var. Bu seçimler 3 ana öğeden oluşuyor. Birisi dünyayı ilgilendiren bölüm. İkincisi Türkiye’yi ilgilendiren bölüm. Üçüncüsü de Konya’yı ilgilendiren bölüm. Dünya ülkeleri, gelişmiş ülkeler dünyada Türkiye’nin tekrar krize girmesi için, tekrar koalisyonlu dönemlere girmesi için ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Biz de Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun talimatları doğrultusunda ülkemizde de siyasi istikrarın ve güvenin devam etmesi, projelerin hayata geçmesi, 2023 hedeflerinin hayata geçmesi için çok yoğun bir çalışma içindeyiz. Üçüncü önemli ayaksa Konya’dan bir Başbakan çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ben bütün Konyalılardan ve Seydişehirliler’den şunu talep ediyorum ki Seydişehir’de zaten o teveccühü gördüm, inşallah Konya Sayın Başbakanımıza sahip çıkıp, bağrına basacaktır. 14 milletvekilini inşallah çıkaracağız. Ben Seydişehir’de bu coşkuyu ve heyecanı gördüm. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde de bu heyecanın coşkuya dönüşmesi temenni ediyorum” dedi.