AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, seçim ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor.
Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı ve Zonguldak İmam Hatip Lisesi eski Müdürü İbrahim Cansız seçim gezileri kapsamında, Teknik Elemanlar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan İbrahim Cansız, “Benim eskiden beri çok iyi bildiğim çalışmalarını takip ettiğim, derneğimiz adı üzerinde olduğu gibi teknik bir kuruluş. Arkadaşlarımızla daha önce ortak çalışmalarımız da oldu. Malumunuz siyasi bir havaya giriyoruz, önümüzde seçimler var. Seçimler dolayısıyla biz de arkadaşlarımız ile yaptığımız değerlendirmeler sonucu AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmayı kararlaştırdık” dedi.
Toplumun temelinin sivil toplum kuruluşları olduğunu ifade eden Cansız, “Derneklerimizi sivil toplum kuruluşlarımızı, ziyaret ediyoruz. Çünkü toplumun temeli sivil toplum kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının bilgi ve düşünceleri, istek ve arzuları üst makamlara yansımalı yani toplumun temelinin sesi yukarıya ulaşacaksa bu sivil toplum kuruluşlarının vasıtasıyla olacaktır. Sonra problemlerin çözümünde de sivil toplum kuruluşlarından arkadaşlarımızla görüşmeler yaparak ortak nokta bulup çözüme ulaşmalıdır. Siyaset kurumlarıyla sivil toplum kurumları beraber hareket edip çözümleri beraber bulmalıdır. Bu bakımda önemsediğimiz bir kuruluş olan Teknik Elemanlar Derneği ziyaret etme gereği duyduk” şeklinde konuştu.